Snart är det jul igen...

Ja på lördag så är det ju faktikst exakt en månad til självaste julafton. Har lite svårt att förstå det bara, tiden går så fort. Men det är så mysigt nu när alla butiker och gallerior är så fulla av just jul. Och allt pynt sen, jag vill ha så mycket och det finns ju så mkt fint. Hur ska man kunna välja. Har funderat lite på den här elljustaken från Granit men tyckt att det varit lite tidigit att köpa den.
352095-14
Ja och som alltid när jag bestämt mig för att köpa det jag funderat över så är det slut! Att jag aldrig lär mig. Hann aldrig fråga idag men måste höra i morgon om de kommer att få in den igen. Jag gillade inte rikigt själva lamporna men jag hade tänkt byta ut dem mot runda lampor med klart glas isället, om ja nu får tag på någon.

Men mitt i min sorg över denna ljusstake så hittade jag en annan. En adventsljusstake i svart och en i vitt porslin. Den svarta var egentligen lite stor men jag tror ändå det blir en sån, eller så köper jag båda och har den ena i köket och den andra i vardagsrummet.
352095-15
Gillade i alla fall modellen, när man kan variera det man har i som man vill, efter tycke och smak. Priset var också till dess fördel. Den svarta som var modellen större kostade 169:- och sen vita mindre kostade 149:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0